• Imprimeix

Inaugurada la nova seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre

El CTTI ha posant a punt totes les aplicacions, comunicacions, lloc de treball i infraestructures TIC de la nova seu.

13/09/2017 11:09
Terres de l'Ebre

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, va inaugurar el passat 21 de juliol el nou edifici de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. La nova seu a Tortosa es va posar en marxa el 14 de juliol.

Es tracta d’un edifici de 4.354 metres quadrats que ha suposat una inversió de 14.879.183 euros. La seu acull tots els departaments de la Generalitat que fins ara estaven en règim de lloguer, a més de serveis com l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), que concentra els serveis d’atenció a la ciutadania que fins ara prestaven de manera separada els serveis territorials dels diferents departaments, facilitant i agilitzant els tràmits administratius que han de fer els ciutadans. També acull, entre d’altres, l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya o l’Agència Catalana del Consum.

 Aquesta concentració de serveis permetrà estalviar fins a 579.000 euros anuals. També ha suposat la creació de 27 llocs de treball nous. En total 160 persones treballen al nou Edifici de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.

El CTTI ha participat en la definició del model tecnològic i de gestió dels serveis TIC en seus multidepartamentals, partint de l’experiència de la DTG Girona (Sta.Caterina).