• Imprimeix

El CTTI convoca una consulta preliminar al mercat

El CTTI ha informat sobre un nou model de compra d’aprovisionament i manteniment d’aplicacions informàtiques que es fonamenta en la millora del servei, la concurrència i la competència, la innovació i l’impacte positiu al sector TIC.

03/07/2017 15:07
la salle

Avui, l’Hble. Sra. Neus Munté, consellera de la Presidència, acompanyada del Sr. Joaquim Nin, secretari general del Departament de la Presidència i el Sr. Joan Angulo, director gerent del CTTI, han presentat el nou model de compra d’aprovisionament i manteniment de les aplicacions informàtiques de la Generalitat de Catalunya que inicia el procés de consulta preliminar al mercat. S’han convidat a participar totes les empreses del sector TIC, mitjançant la publicació en el perfil del contractant de la Generalitat de Catalunya i els diaris oficials BOE (24/6/2017), DOUE (27/06/2017) i DOGC (29/06/2017). L’acte públic de presentació ha tingut lloc a la Sala de Congressos de La Salle Campus Barcelona.

Un cop ja realitzat l’acte públic de presentació es pot accedir al contingut de la presentació i les instruccions per participar en la consulta preliminar mitjançant la plataforma de Contractació Pública de la Generalitat. Cal destacar que, perquè el procés sigui del tot transparent, les empreses que vulguin participar hauran d’estar registrades com a grup d’interès i que la informació recollida no serà de caràcter confidencial i serà publicada a la finalització del procés.

 

Per a més informació comunicació.ctti@gencat.cat

Es realitzarà una consulta preliminar al mercat per informar sobre el procés de licitació, per tal d’aconseguir la participació de les parts interessades i conèixer la visió del sector sobre aspectes claus del servei