• Imprimeix

Plataforma de pagament telemàtic

El servei de pagament telemàtic de PICA ofereix als òrgans de la Generalitat de Catalunya la possibilitat de gestionar pagaments de forma electrònica mitjançant la passarel·la de pagament de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC).

Esquema del model de pagament telemàtic

Esquema del model de pagament telemàtic

1. Alta de pagament, amb les modalitats disponibles següents:

  • Pagament amb targeta de crèdit via Merchant: en aquest cas, el compte restringit de l’òrgan que emet l’ordre de pagament ha d’estar contractat amb Caixabank (entitat que exerceix la funció de Merchant dins la passarel.la de pagament de l’ATC). No existeix, en canvi, restriccions sobre l’entitat emissora de la targeta amb que es fa el pagament.
  • Pagament amb targeta de crèdit d’entitat pròpia: en aquest cas, l’entitat emissora de la targeta ha de ser la mateixa entitat on estigui contractat el compte restringit de l’òrgan que emet l’ordre de pagament.
  • Pagament amb càrrec en compte corrent: en aquest cas, el compte sobre el que es fa el càrrec i el compte restringit de l’òrgan que emet l’ordre de pagament, hauran de ser de la mateixa entitat bancària.

2. Consulta dels pagaments realitzats 

El producte es pot consumir a través dels portals corporatius Tràmits gencat / Canal Empresa, o directament des d’un web departamental.

 

En el cas de voler implementar una taxa per a un tràmit pels portals corporatius (Tràmits gencat o Canal Empresa) el pagament està disponible, exclusivament, amb targeta de crèdit via Merchant. Això significa que el ciutadà o empresa pot pagar la taxa amb targeta de qualsevol entitat, però el compte d’ingressos del Departament ha de ser restringit i de Caixabank.

 

Promotor

Agència Tributària de Catalunya

Proveïdor

Lot A10 - Indra

Més informació i documentació

Accés a la intranet de processos i administració electrònica (accés intern). 

Data d'actualització:  04.10.2016